MOL csapat Tenisz Blog

Babos Timinek tartalmasra sikeredett itthoni villámlátogatása

2013.05.12. 15:30 | MOL Csapat | Szólj hozzá!

timike.jpgMásfél hete még Marokkóban, ezen a héten már Johannesburgban szerepelt babos Tímea. A 20. születésnapját a napokban éppen a dél-afrikai tornán – nem mellesleg tornagyőzelemmel - ünneplő klasszis a két verseny között mindössze egy napot töltött itthon. Mivel a marokkói tornán idei harmadik tornagyőzelmét ünnepelhette – ismét a luxemburgi Mandy Minellával az oldalán -, a hazai „villámlátogatás” is jó hangulatban telt.

„Délelőtt természetesen edzettünk, elsősorban a lábmunkát gyakoroltuk, láberősítő feladatokat csináltunk. Edzés után régi jó barátunk Bodnár József kezei közé került Timi és a méltán híres masszőr „helyre rakta” a csontjait” – mondta az itthon töltött nap első feléről Babos Csaba, Timi édesapja és edzője.

Az ebédre a Park Teniszklubban kerítettek sort, majd egy gyors fürdés után hazaszaladtak a budapesti lakásukba, hogy a délutánt amolyan igazi turistaként éljék meg. „Hatalmasat sétáltunk a budai árban, fagyit ettünk, nézelődtünk és rengeteg fényképet csináltunk” – mondta Csaba.

Elárulta, a várban rengeteg külföldi volt, akik ugyan nem ismerték fel Timit, de amikor bementek egy-egy üzletbe, Csaba számára feltűnt, hogy többen is felismerték, de nem merték leszólítani egy fénykép vagy egy autogram ürügyén.

„Este 2-3 barátjával elmentek moziba, majd fél 10 körül összerámolta a táskáját és hajnali fél 3-ra vittem őt ki a reptérre. Nem volt valami hosszú idő, amit együtt töltöttünk, de örülök, hogy láttam őt teniszezni, és meg tudtuk beszélni a legfontosabbakat” - összegezte az itthon töltött napot az édesapa.

Úgy érzi Timi is örült, hogy mindhárom edzője – Csabán kívül Barátosi Levente és a szerb Nikola Andlejics - egyszerre láthatta őt edzeni és a korábbi tenisztársaival is tudott legalább beszélgetni kicsit.

Az idén remekül teljesítő magyar teniszező a marakesi diadalnak köszönhetően már 42. párosban a világranglistán. Az idei pontversenyben pedig Mandy Minellával a 11.! Timi a johannesburgi 75 ezer dollár összdíjazású kemény pályás torna után itthon készül a Roland Garrosra, a szezon második Grand Slam-versenyére.

„A hétvégén véget érő Soweto Open után Timi 8-10 napot itthon tölt. Az első pár napban biztos, hogy Sopronban leszünk, hiszen az édesanyjával is rég találkozott. Ezután Budapesten készülünk, és ekkor tartja a barátaival a születésnapi buliját is, majd 20-án utazik Párizsba a Roland Garrosra” – mondta az édesapa az elkövetkezendő napok programját. 

A bejegyzés trackback címe:

https://molcsapat-tenisz.blog.hu/api/trackback/id/tr805296531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása