MOL csapat Tenisz Blog

Babos Tímeát rabul ejtette Montenegró szépsége

2011.09.15. 11:05 | MOL Csapat | Szólj hozzá!

Babos Tímea az elmúlt héten Montenegróban, pontosabban Podgoricában szerepelt, ahol egy 25 000 dollár összdíjazású versenyen vett részt. A fiatal magyar teniszező a US Open selejtezőjében az első körben hatalmas csatában búcsúzott, így tudott a versenyen rajthoz állni. 

A negyedik helyen kiemelt magyar klasszis számára furcsán indult a torna, hiszen első két ellenfele (a horvát Ana Vrljic és a lengyel Katarzyna Kawa) is sérülés miatt feladta ellene a küzdelmet. 

A legjobb nyolc között a nyolcadik helyre rangsorolt argentin Paula Ormaechea következett, aki 6:4, 2:6 7:5 arányban jobbnak bizonyult a magyar játékosnál. Timi az eredmény ellenére elégedett volt. 

„Kezdhetjük azzal, hogy Montenegró egy csodaszép hely. Bár az utazásunk nem volt éppen egyszerű, (13 óra alatt értünk oda), de a látvány, ami ott fogadunk bennünket, elképesztő volt” – mondta Timi, akinek joggal hihetünk, hiszen már a világ számos táján megfordult. 

Elmondta, olyan üdülővárosokon mentek keresztül, mint Budva, vagy éppen Kotor, melyek egytől-egyig meseszépek. Annyira megfogta a hely, hogy bármikor visszamenne pihenni is. 

A versenyszervezésre sem lehet panaszuk, hiszen minden igényt kielégítő, szép, hangulatos kis klubban zajlott a torna. A pályák már inkább adnak okot a panaszra, de mint mondta, a rossz pályaminőséget el kell tudni viselni fejben. 

„Sajnálom, hogy csak a negyeddöntőig sikerült eljutnom, de egy sérülés után mindig nehezebb újból tétmeccset játszani” – utalt kisebb bokasérülésére, amit még az Egyesült Államokból „hozott magával”. 

Annak azonban kifejezetten örült, hogy ezen a héten Olaszországban van lehetősége a javításra, és reméli, ott mar magabiztosabban tud odaállni a meccsekhez. Ez jó előjel, hiszen az idei év folyamán amikor teljesen egészséges volt, számos sikert ért el, elég csak a kazahsztáni vagy a stuttgarti tornagyőzelmére gondolni.

A bejegyzés trackback címe:

https://molcsapat-tenisz.blog.hu/api/trackback/id/tr433228862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása