MOL csapat Tenisz Blog

Babos Timit két földrészen is felköszöntötték

2011.05.20. 20:17 | MOL Csapat | Szólj hozzá!

Babos Tímea az elmúlt hétvégén ért haza közel egyhónapos amerikai versenykörútjáról. Ez alatt az idő alatt a magyar teniszező három tornán is részt vett. Timi édesapjával – és egyben edzőjével - utazott el a tengerentúlra.

„A három torna egyenként 50 000 dolláros verseny volt, és mindhármat egy-egy csodálatos magánklubban rendezték meg. A klubokról mindent elmond, hogy mindegyikben volt uszoda, konditerem, és mindegyiknél volt lehetőség nyitott és fedett pályán is gyakorolni. Emellett mindegyik helyszínen volt kemény és salakos pálya is. Itthon sajnos ez még nem megszokott” – értékelte a tengerentúli körülményeket Timi édesapja.

Csabának ennél is nagyobb öröm volt, hogy karácsony után ismét találkozhatott nagyobbik lányával is, aki az Egyesült Államokban él. Washingtontól alig kétórányira, így a szállásra se volt gondjuk.

Bár többször is eső nehezítette a dolgukat, mindig megoldható volt, hogy fedett helyen gyakoroljanak, friss, puha pályákon. Timi édesapja kiemelte, hogy az akadémiákkal sikerült olyan kapcsolatot kialakítani, hogy a közeljövőben két amerikai verseny között, bármelyikben tudnak edzeni.

Timinek az ott tartózkodás alatt volt a 18. születésnapja, amit egy étteremben ünnepeltek meg, az alkalomhoz képest szolid körülmények között. Ugyanis aznap két meccse is volt, de amíg egyéniben nyert, párosban kikapott.

Azért a család jelenlévő tagjai felköszöntötték Timit, hiszen a szállodában egy iPad2 várta, egy hozzá tartozó fülhallgatóval. Ez teljes meglepetés volt számára, így öröme természetesen határtalan volt. Szintén nem számított arra, hogy abban a klubban, amelyikben akkor edzettek, olyan figyelmesek, hogy egy tortával köszöntötték fel.

A tavalyi évben három Grand Slam tornát nyert teniszezőt hazaérkezése után is nagy meglepetés várta, hiszen menedzsere egy olyan autó kipróbálásával lepte meg, amely már évek óta Timi álma volt.

„Szombaton értünk haza és hétfőn már mennie kellett az ünnepségre, pedig, lehet, hogy jobb lett volna itthon kipihennie magát. Mindenesetre nagyon örült, hogy egy Ford Mustangot kipróbálhatott. Az igazi szülinapi buli itthon, Sopronban lesz a hétvégén, amikor a hazai barátai, ismerősei köszöntik fel egy kerti parti keretében” – mondta Csaba Timi hétvégi programjáról.

A bejegyzés trackback címe:

https://molcsapat-tenisz.blog.hu/api/trackback/id/tr702919974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása