MOL csapat Tenisz Blog

Babos Timi számára Ausztrália és az USA a csúcs

2011.01.03. 22:19 | MolCsapatTenisz | 2 komment

 

A tavalyi év legsikeresebb magyar teniszezője szívesen élne az tengerentúlon, de valószínűleg onnan is hazajönne édesanyja főztjéért és kedvenc macskájához. Valószínűleg egyébként se maradna kint, hiszen roppant fontos számára a család és a barátok.

Babos Tímea pazar évet tudhat maga mögött. A juniorok között a négy nagy Grand Slam versenyen döntőt játszott párosban és a négyből háromszor nyert is. Az évet egy ausztráliai meneteléssel zárta, melynek végén egyéniben és párosban is tornát nyert.

Ezek után nem is meglepő, hogy Ausztrália Timi egyik kedvenc országa, de mellette szívesen megy Japánba és az Egyesült Államokba is. Ausztráliában és az USA-ban szívesen is élne, akár hosszabb ideig is. Kedvenc városai is ezekhez az országokhoz köthetőek, ha valaki el akarja kápráztatni, annak Melbourne-be vagy New Yorkba kell vinni őt.

Valószínűleg egy étteremmel is el lehet kápráztatni őt, de akkor azt nagyon meg kell választani, mert anyukája főztjét szereti a legjobban, míg az italok közül – talán fiatal korának is köszönhetően – az áfonyás víz a csúcs. Timi kedvenc színe is ehhez az italhoz köthető, hiszen a lilánál jobban semmit nem szeret.

Azonosság van a kedvenc állatai között is, hiszen saját macskáján kívül a tigriseket kedveli a legjobban. Ha tehetné BMW-vel járna, hiszen ez számára a csúcs, miként a teniszezők közül a tavaly visszavonult Jelena Gyementyijevát tartja a legtöbbre. Abban pedig semmi meglepő nincs, hogy kedvenc sportága a tenisz, bár gyerekkorában sok minden akart lenni, a fontos az volt, hogy sportoljon.

Számára roppant fontos a család és a barátok, ha van egy kis szabadideje, azt szereti velük tölteni. Ha nyaralni megy, akkor is szereti, ha olyanok veszik körbe, akik szeretik. De jó társasággal szívesen jár moziba koncertre is. Az előbbiben „mindenevő”, míg a zenei stílusok közül az R&B illetve a hip-hop a kedvenc. 

A bejegyzés trackback címe:

https://molcsapat-tenisz.blog.hu/api/trackback/id/tr392558570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gaboca41 2011.01.04. 16:30:13

Elismerve Timi ragyogó teljesítményét, "A tavalyi év legsikeresebb magyar teniszezője..." mondat enyhén szólva túlzás. A juniorok között szerzett páros GS-győzelmek és egy ITF torna megnyerése azért nem egyenértékű Szávay 2 WTA-tornagyőzelmével, még ha őt ki is írták a MOL-csapatból.

gaboca41 2011.01.04. 16:36:35

Timi tényleg nagyszerű évet zárt, de "A tavalyi év legsikeresebb magyar teniszezője..." enyhén szólva túlzás. 3 junior GS-páros és egy ITF győzelem nem egyenértékű Szávay 2 WTA tornagyőzelmével.Nem véletlenül ő lett az év teniszezőnője a sportági listán
süti beállítások módosítása