MOL csapat Tenisz Blog

Elindult Babos Tímea honlapja

2011.02.15. 17:51 | MOL Csapat | Szólj hozzá!

Az egyik legjobb hazai teniszező nem csak játékban közelít a legnagyobbakhoz, már saját honlapja is van.

Az elmúlt héttől már elérhető Babos Tímea honlapja. A még mindig csak 17 esztendős teniszező és szakmai stábja egy roppant igényes oldallal rukkolt ki, amelyről szinte minden megtudható Timiről.

Ha az érdeklődő rákattint a http://babostimea.hu/ oldalra, legfelül a roppant csinos teniszező mosolyog vissza. A nyitólapon a legfrissebb, legaktuálisabb hírek láthatók Timiről. A lap alján természetesen a régebbi cikkekre, hírekre is rá tud keresni az érdeklődő. A menüpontok felül és oldalt is elérhetőek, jól áttekinthetőek.

A Timi menüpont alatt, található egy profil oldal, amelyből megtudható, hogy élete első fotója egy teniszütőn készült, ami egyébként családi hagyomány a Babos családban. Az eredmények címszónál a 17 év alatt elért címeket, díjakat sorolják fel, így megtalálható a három Grand Slam Győzelem, a 16 év alattiak Európa-bajnoki címe, de még a Magyar Köztársaság Jó Tanulója Jó Sportolója cím is.

Ugyanitt láthatjuk a versenynaptárt, amelyből kiderül, hogy Timi a márciust Mexikóban tölti, ahol három versenyen is részt vesz. A Timi menüpontban pedig a versenyzőt segítő Team tagjait is megtalálhatjuk, a klubtulajdonos főszponzortól egészen a személyi szakácsig.

A kor követelményeinek megfelelően Timinek külön blogja is van, amely természetesen teljesen személyes hangvételű. A képeknél két kategória található, az egyik sorozaton manökeneket megszégyenítő beállításokban látható, a másikon pedig verseny és meccsképek találhatóak, de van közös kép Schmitt Pállal és Rafael Nadallal is.

A videóknál a legtöbb az eddigi tévészereplésekből lett összeválogatva, de található ugyanitt beszámoló az Ifjúsági Olimpiáról is. Természetesen a honlap nem feledkezik meg azokról, a cégekről sem, amelyek partnerei Timinek a sikeres szereplésben, és azon két ügynökség is megtalálható a lapon, amelyek kötelékébe tartozik a népszerű teniszező.

Az oldal jobboldalán folyamatosan változik a kép és a teniszezőt a „modell” váltja, míg alul Timi Facebook oldalára tudja az ember a tetszését tenni.

A bejegyzés trackback címe:

https://molcsapat-tenisz.blog.hu/api/trackback/id/tr822663397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása