MOL csapat Tenisz Blog

Babos apuka már nagyon várja a karácsonyt

2010.11.19. 10:36 | MOL Csapat | Szólj hozzá!

Az idén három Grand Slam versenyt is megnyerő Babos Tímea édesapja egyben edzője is. Büszke lánya sikereire, azonban már nagyon várja a karácsonyt, hiszen hosszú idő után ismét együtt lesz a család. Babos Tímea az idei év egyik legsikeresebb magyar sportolója. A még mindig csak 17 éves teniszező az juniorok között párosban a négy legnagyobb Grand Slam torna döntőjébe is bejutott és ezek közül hármat meg is nyert.

Timi sikereiben jelentős szerepet játszik édesapja Babos Csaba, aki nem mellékesen az edzője is. Az edzések mellett az utazásai során is mindenben segíti lányát, egyengeti pályáját. Így ő is sokat van távol a családi háztól, de ezt már megszokta az évek során. A hathetes ausztráliai edzőtáborozás felénél is már az itthoni programokat és a jövőt tervezi.

„Még három hét és hazamegyünk. Otthon pár nap pihenés vár ránk, aztán folytatódik a munka. A karácsonyt azonban Sopronban töltjük, teljes családi körben” – mondta érdeklődésünkre. Az édesapa örömét külön növeli, hogy az ünnepekre másik lánya Zsuzsa is hazajön az Egyesült Államokból. Bár nagyon szeretik egymást, már évek óta szétszakadt a család a sport és a tanulás miatt.
„Nagyon várom az együtt töltött napokat, mert mostanában nagyon kevés van belőlük sajnos. Már 15 éve járom a világot a lányaimmal. Vagy Timit és a feleségemet hagytam otthon, majd miután Zsuzsi elment Amerikába egyetemre tanulni, Timivel kezdtük el járni a világot, így mostanában a feleségem marad mindig egyedül a családi házban”.

Csaba tisztában van vele, hogy ez nem irigylésre méltó élet, mert a világból ugyan sokat láttak, életük nagyon zaklatott lett emiatt. Emiatt is érzi értékesnek az együtt töltött napokat. Timi jövőre már a felnőttek mezőnyére összpontosít, de édesapja szerint a jövőről még ráérnek beszélni, hiszen addig még számtalan elvégzendő feladat vár rájuk.

A hazatérés utáni sportmentes programok már szerveződnek, hiszen édesapja is tisztában van vele, a tavalyi év egyik legsikeresebb sportolója nem csak sikeres teniszező, de egy csinos fiatal lány is. Így elmondta, hogy Timi már odakintről bejelentkezett különböző szépészeti egységekbe, így a kedvenc fodrászához, masszőréhez, körmöséhez.

A bejegyzés trackback címe:

https://molcsapat-tenisz.blog.hu/api/trackback/id/tr622458916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása