MOL csapat Tenisz Blog

Timi örökbefogadott egy farkast

2010.10.10. 10:55 | MOL Csapat | Szólj hozzá!

Babos Tímeának két -  általában sikeresen megvívott -  verseny között arra is marad ideje, hogy jótékonykodjon. A sikeres teniszező szombaton a Fővárosi Állatkertben több sportolóval együtt, egy fehér farkast fogadott örökbe.

A népszerű versenyző érdeklődésünkre elmondta, azért választotta éppen a fehér farkast, mert erős és tiszteletre méltó kinézete mellett, számára a tisztaságot és a szabadságot szimbolizálja.

„Otthon van egy macskám és volt egy kutyám is, de azt a nagymamámhoz kellett vinni, mert az állandó utazások mellett nem tudtam vele törődni” – mondta a népszerű sportoló, aki a farkashoz ugyan nem ment be, de az ujját bedugta hozzá.

A 17 éves teniszező az amerikai Sloane Stephens párjaként idén megnyerte a párizsi Roland Garrost és Wimbledonban is diadalmaskodott a juniorok között.



 

A bejegyzés trackback címe:

https://molcsapat-tenisz.blog.hu/api/trackback/id/tr772359614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása